Diensten

C-Job gaat graag de uitdaging aan. Elke design uitdaging ziet C-Job als een kans. Ons uitgebreide track-record laat zien dat C-job over de juiste maritieme kennis en kunde beschikt.

C-Job’s diensten voor scheepseigenaren en werven zijn:

Ship design & Engineering

Binnen enkele dagen gaan we van een leeg beeldscherm naar een 3D ontwerp. Dat ontwerp verandert binnen de kortst mogelijke tijd in een volledig uitgewerkt 3D model waarmee efficiënt een schip gebouwd kan worden.

7

On-site Project Assistentie

C-Job is niet alleen een ingenieursbureau, maar ook een compleet kennisnetwerk. De service die wij leveren vanuit onze kantoren in Hoofddorp, Rotterdam en Heerenveen bieden wij ook op uw locatie aan.

Went u werkzaam bij een werf of een collega bureau? Heeft u niet voldoende capaciteit vanwege een piek? Of heeft u tijdelijk specifieke kennis nodig? Dan is onze On-Site Project Assistentie uw oplossing.

7

Bouw supervisie

C-Job Naval Architects heeft uitgebreide en bewezen ervaring aangaande supervisie en site management. Door vooral ook praktische lijnen te behouden tussen engineering, sectiebouw, afbouw, inbedrijfstelling en levering.

C-Job, uniek in

1

Creatie en design

C-Job ontwerpt schepen, maar ook delen van schepen en speciale projecten. Wat wij delen met onze opdrachtgevers is de passie voor schepen en het water. Het maakt C-Job niet uit wat voor maritiem object het is, zolang het drijft of vaart, zien wij er de uitdaging van in.

Waar u van verzekerd kan zijn, is dat het eindresultaat een technisch vooruitstrevend, innovatief en duurzaam schip is.

Een ontwerp van C-Job is altijd uniek, slim uitgedacht, functioneel en voldoet aan uw eisen.

w

Betrokkenheid

Wanneer het project het toelaat werken wij vanaf de start in 3D software.

Een groot voordeel van werken in 3D is dat u als opdrachtgever vanuit uw eigen kantoor mee kan kijken met onze C-Job ingenieurs in een totaaloverzicht van het ontwerp.

Zo blijft u betrokken bij het hele ontwerpproces en kunnen we regelmatig overleggen.

Innovatie in schepen

Dit hoge niveau van scheepsarchitectuur bereiken wij doordat wij de juiste kennis en expertise in huis hebben. Die zetten we in voor onze eigen opdrachten, maar ook voor collega’s in de branche.

In onze visie kan Nederland het beste land op het gebied van innovatieve scheepsbouw blijven.

Wij dragen aan die positie bij door een constant hoog niveau van onze eigen ontwerpen, maar ook door onze kennis te delen en onze beste mensen te detacheren.

C-JOB IS UW ENGINEERINGS PARTNER