Bouw Supervisie

C-Job Naval Architects heeft uitgebreide en bewezen ervaring aangaande supervisie en site management. Door vooral ook praktische lijnen te behouden tussen engineering, sectiebouw, afbouw, inbedrijfstelling en levering.

Voor elke fase

C-Job levert bouwbegeleiding en supervisie voor zowel nieuwbouw als verbouw en conversies binnen de maritieme industrie.

Deze begeleiding is mogelijk vanaf de initiële fase t/m oplevering en is dé aanvulling op het engineering proces. Onze bouwbegeleiders werken uiteraard binnen regelgeving, budget en planning.

 

Bouwbegeleiding en supervisie voor TESO bij La Naval Spain

Bouwbegeleiding en supervisie voor kraan installatie

Hoe werkt het

Ontzorgen

Aangaande wereldwijde (offshore) bouwbegeleiding of inspectie kan C-Job werven en scheepseigenaren ontzorgen in elke projectfase om door inspectie tot de juiste engineering te komen. 3D scannen en analyse van bestaande situaties en het verwerken ervan is een voorbeeld hiervan.

Contacten

De initiële contacten zowel onshore als offshore, aan boord of op locatie kunnen gemaakt worden om te komen tot de meest praktische benadering van uw probleemstelling of de integratie van “as built” data in bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen.

Vertrouwd

Begeleiding is mogelijk vanaf de initiële fase t/m oplevering en is dé aanvulling op het engineering proces.

Onze bouwbegeleiders werken uiteraard binnen regelgeving, budget en planning.

Offshore project? Geen probleem

C-Job’s bouwbegeleiders, site managers en superintendenten zijn ook bevoegd om offshore werkzaamheden uit te voeren. Hiervoor hebben we gecertificeerde offshore expertise met alle benodigde documenten en certificaten (OPITO BOSIET, HUET etc.).

I provide weekly progress reports containing relevant information and photographs.

The benefit is that our client saves visiting time and they can see directly what is happening

Hans Stoit

Project Manager, C-Job