On-site Project Assistentie

C-Job is niet alleen een ingenieursbureau, maar ook een compleet kennisnetwerk.

Onze ondersteuning biedt uitkomst

De service die wij leveren vanuit onze kantoren in Hoofddorp, Rotterdam en Heerenveen bieden wij ook op uw locatie aan.

Bent u werkzaam bij een werf of een collega bureau? Heeft u niet voldoende capaciteit vanwege een piek? Of heeft u tijdelijk specifieke kennis nodig? Dan is onze On-Site Project Assistentie uw oplossing.

 

C-Job levert

N

Kwaliteit

Onze C-Job professionals leiden wij vooraf op via onze eigen “C-Job Academy”.

Naast deze interne opleiding assisteren ook onze lead engineers onze geplaatste engineers waar nodig om bij ieder project resultaat te boeken.

w

Kennis

Bij C-Job geloven wij in het delen van kennis. Wij vinden het belangrijk dat Nederland voorop loopt op het gebied van innovatieve en duurzame scheepsbouw.

We kunnen dat alleen bereiken wanneer bedrijven in de maritieme branche samenwerken om dat hoge niveau te bereiken en te behouden. Door het delen van kennis, bouwen wij aan langdurende relaties, niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd.

Professionals ++

Onze medewerkers bij C-Job hebben allemaal een passie voor schepen en hebben zich ontwikkeld tot specialisten in hun vak. Wij geloven er in dat je meer mee moet brengen dan alleen een goede opleiding of veel ervaring. De kennis en ervaring van deze professionals dragen we graag intern en extern over. Extern door onze medewerkers te detacheren en intern door veel aandacht te besteden aan de begeleiding van stagiairs en het opleiden van net afgestudeerde medewerkers.

Het resultaat

Is dat de beste en meest gespecialiseerde medewerkers in de branche bij C-Job werken. Wij zijn trots op de maritieme kennis die wij hebben. Wij gebruiken die kennis niet alleen voor onze eigen opdrachten, maar willen die ook graag delen met collega bureaus en scheepswerven.

Neem vrijblijvend contact op met Art Smits
 om te kijken wat wij voor jullie kunnen doen.