Over ons

C-Job levert onafhankelijke maritieme design & ingeneerings-oplossingen voor scheepseigenaren en werven.

Uw idee vertaald C-Job in een duurzaam scheepsontwerp

C-Job gelooft dat alleen door intensief samen te werken met de opdrachtgever vooruitstrevende scheepsontwerpen en hoogwaardige engineeringsoplossingen tot stand komen.

De ideeën en ambities van C-Job’s opdrachtgevers worden doorvertaald in praktische ontwerpen. C-Job’s schepen zijn altijd duurzaam en voorzien van de laatste technologieën.

Een win-win situatie met een duurzaam schip

Duurzaamheid zit in ons bloed. Wij adviseren onze klanten hoe hun schip zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk kan zijn. We weten wat daarvoor nodig is en kennen de techniek.

Bij C-Job vinden we duurzaamheid vanzelfsprekend. Het uitgangspunt van onze ontwerpen is de functionaliteit die de opdrachtgever wenst.

Vaak zijn er meerdere technische oplossingen mogelijk om hetzelfde te bereiken. In die gevallen adviseren wij niet alleen over de technische mogelijkheden, maar ook over de duurzaamheid van de diverse systemen.

Het verhaal achter C-Job

Al op de HTS besloten drie enthousiaste scheepsingenieurs – Klaas Tanis, Basjan Faber en Job Volwater – samen te gaan werken om hun eigen droom, het ontwerpen en engineeren van allerlei soorten schepen, te realiseren.

Inmiddels 10 jaar later is C-Job uitgegroeid tot een toonaangevend maritiem ingenieursbureau, waar medewerkers met visie, kracht en passie werken aan alle ontwerp-, teken- en rekendiensten die nodig zijn in de scheepsbouw.

C-Job heeft

Engineers in dienst

C-Job’s crew bestaat uit

  • Naval Architects
  • Structural Engineers
  • Mechanical Engineers
  • Interior Engineers

C-Job heeft alle disciplines in huis

Samen met onze opdrachtgevers maken we unieke schepen

C-Job’s opdrachtgevers zijn gedurende het hele proces nauw betrokken bij het ontwerp van het schip. Door elkaar goed te begrijpen en veel te overleggen zijn de opdrachtgevers uitgebreid betrokken bij het ontwerp proces.

C-Job zorgt er tevens voor dat ze continu op de hoogte zijn van nieuwste ontwikkelingen. Niet alleen op het gebied van scheepsbouw, ook op het gebied van software, techniek en op de gebieden waar onze opdrachtgevers werken. Alleen zo kan C-Job het meest vooruitstrevende scheepsingenieursbureau van Nederland zijn en blijven.

Regelmatig is C-Job in contact met universiteiten en hogescholen waar maritime engineering op hoog niveau gedoceerd wordt, uit zowel binnen als buitenland. Hierdoor kiezen de beste studenten voor C-Job.

Onze opdrachtgevers

C-Job is van alle markten thuis en opereert als spin in het web. Of het nu gaat om een Sleephopperzuiger, Megajacht, Ferry of Multipurpose Ship, C-Job heeft de juiste ervaring. Daarom werkt C-Job voor een groot aantal uiteenlopende bedrijven in de maritieme industrie.

Goed om te weten

Onze brede ervaring met verschillende type schepen maakt dat C-Job verrassende en duurzame oplossingen realiseert voor elk project.

ing. Basjan Faber

CEO, C-Job

C-JOB IS UW ENGINEERINGS PARTNER