Werken bij C-Job

Welkom aan boord. Bij C-Job werk je samen aan de mooiste projecten

Heb jij net als ons een passie voor schepen?

Wil jij werken met de nieuwste high-end software en jezelf ontwikkelen als Naval Architect of Engineer? Dan ben jij bij C-Job aan het juiste adres!

C-Job combineert uitdagende projecten, training en persoonlijke ontwikkeling met een gezellige, enthousiaste en informele werksfeer. Bij C-Job kan jij uitgroeien tot een specialist binnen een technische discipline, of geregeld als allrounder aan de slag bij onze opdrachtgevers op locatie.

Jij bepaalt jouw eigen toekomst.

 

Ervaring als Naval Architect?

C-Job biedt een unieke kans om verder te groeien.

Door de continue groei aan opdrachten is C-Job op zoek naar ervaren architecten en engineers om samen met onze opdrachtgevers succesvol te blijven. Heb jij een passie voor schepen, scheepsbouw en wordt je enthousiast van innovatieve uitdagende projecten? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden van een carrièrestap richting C-Job.

Wij zorgen voor een professionele maar prettige werkomgeving. Waar elkaar verder helpen centraal staat om zo het beste uit elkaars talenten te halen en samen verder te groeien.

Ben jij de talentvolle Naval Architect (Structural, Stability, Design) of ervaren Mechanical Engineer (Ship Systems & Equipment) die C-Job wil versterken, neem dan vrijbijvend contact met ons op.

Net afgestudeerd?

Wij zijn op zoek naar talentvolle maritieme ingenieurs

Als je jouw carrière goed wilt beginnen solliciteer je natuurlijk bij C-Job. Als startend talent krijg je bij ons de opdracht je passie te volgen en je eigen rol te ontwikkelen. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar je krijgt van ons alle gelegenheid om trainingen, seminars en zelfs complete opleidingen te volgen. Wij zorgen ervoor dat jij kan werken met de nieuwste tools die beschikbaar zijn.

C-Job wil dat jij je eigen visie, kracht en passie ontdekt en verder ontwikkelt. Dat jij de specialist wordt op jouw eigen deelgebied. Terwijl jij jezelf ontwikkelt en steeds meer leert en groeit, werk je aan prachtige projecten. Schepen waar je trots op kan zijn omdat ze kunnen varen en werken dankzij jouw kennis en inzet.

Ben je net afgestudeerd als maritiem ingenieur op HBO of TU niveau en lijkt het je leuk om te werken bij C-Job? Stuur dan een bericht met je CV en een korte motivatie naar ons per mail.

Vacatures bij C-Job